Flaaten og Podium Wines blir til ett.
01.12.2017 - Mattias Hallin
Moestue Group-selskapene Podium Wines og Hans A. Flaaten fusjonerer, og skaper en sterk og robust organisasjon som er godt rustet til videreutvikling av deres felles portefølje. Fusjonen trådte i kraft fra 1. oktober 2017, og navnet på det nye selskapet....

Moestue Group-selskapene Podium Wines og Hans A. Flaaten fusjonerer, og skaper en sterk og robust organisasjon som er godt rustet til videreutvikling av deres felles portefølje. Fusjonen trådte i kraft fra 1. oktober 2017, og navnet på det nye selskapet er Flaaten.

 

– Med sammenslåingen av disse to selskapene får vi det beste fra to verdener inn i et nytt og dedikert selskap, sier daglig leder i Flaaten, Mattias Hallin.

 

Fullserviceleverandør i det norske markedet

Etter sammenslåingen vil Flaaten selge totalt rundt 1 million liter vin og brennevin i året. De eksisterende porteføljene komplementerer hverandre godt, og det nye selskapet er på alle måter en fullserviceleverandør til det norske markedet.

 

Større arbeidskraft og tyngre investeringer vil sikre økt styrke i det norske markedet, i HORECA-sektoren og på Vinmonopolet. Med respekt for faget og stolthet i arbeidet vårt, er kvalitet et aspekt selskapet setter svært høyt. Målet er å gi  sluttkundene nye og spennende smaker innen for trygge rammer.

 

-Vi mener at denne omorganiseringen er et smart og strategisk trekk som vil være formålstjenelig både for våre leverandører , våre kunder og for Moestue Group som helhet, sier administrerende direktør  i Moestue Group, Inge Hilland.

 

Skal by på seg selv og dele kunnskap

Hans A. Flaaten har levert kvalitet fra vinranke til glass gjennom personlig oppfølging i snart 125 år. Med Podium  Wines på laget skal selskapet videreføre de stolte tradisjonene, samtidig som det skal tenkes nytt. Flaaten vil  fortsatt ha en svært personlig tilnærming til både produsenter, kunder og sluttkunder.

– Med slagordet ”Your partner in wine”, skal vi være mye mer enn et selskap som bare distribuerer vin. Vi skal by på oss selv og vår kunnskap, og vi skal snakke et ujålete språk som alle forstår, sier kommunikasjonsansvarlig Helga Dis Asbergsdottir.

 

Med kjærlighet for faget og personlige relasjoner jobber Flaaten tett med noen av verdens beste vinprodusenter som har fulgt de respektive selskapene i en årrekke.

– Vi følger prosessen ”hands on” gjennom hele verdikjeden og sørger for at kundene våre får det beste til den absolutt beste prisen, sier Asbergsdottir.

 

Har toppet laget

Det nye selskapet består av de fullstendige teamene fra både Podium Wines og Hans A. Flaaten, totalt fem personer, i tillegg til Moestue Groups HORECA-salgsteam på fem personer, samt et sterkt back-office-team på fem mennesker. Dette teamet er og vil være et av de mest erfarne i Norge når det gjelder salg og markedsføring av vin og brennevin.

 

 

Flaaten organisasjonen

 

  • Mattias Hallin: Nåværende daglig leder for Hans A. Flaaten – forblir daglig leder i det nye selskapet. Mattias har tidligere jobbet 3 år hos Moët-Hennessy, etterfulgt av 10 år i Moestue Grape Selections, senest som porteføljedirektør, før han ble daglig leder for Hans A. Flaaten i 2016.
  • Victoria A. Brandvold: Nåværende daglig leder for Podium Wines – blir porteføljedirektør for det nye selskapet. Victoria har 19 års erfaring fra vin- og brennevinsbransjen, hvorav de siste 12 årene har vært i Podium Wines, senest som daglig leder.
  • Thomas Stabenfeldt: Har 9 års erfaring som produktsjef i Podium Wines, etter 10 år som vinmaker i Italia, hvorav de siste 6 årene var som kjellermester. Thomas vil være porteføljeansvarlig i det nye selskapet.
  • Helga Dis Asbergsdottir: Har 4 års erfaring som markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Podium Wines, etter å ha jobbet 4 år med markedsføring og driftsledelse i HORECA-sektoren. Hun vil beholde sin nåværende stilling i det nye selskapet. Helga går ut i mammapermisjon i november.
  • Karsten Kaas: Har hatt logistikkansvar for Podium Wines de siste 6 årene og Hans A Flaaten siden Moestue Group tok over det selskapet. Karsten vil fortsette å sikre at det nye selskapet får den aller beste logistikktjenestene.
  • Anna Lundemo: Finansdirektør for Moestue Group. Anna og hennes team har 100 prosent kontroll på vår økonomi.
  • Nils Flaaten: Den tidligere eieren av Hans A Flaaten Jobber fortsatt aktivt mot våre lojale kunder i HORECA og som konsulent i det nye selskapet. En mann med lang erfaring og enorm kunnskap som vi lærer mye fra hver eneste dag. dag.

 

 

-Vi er nå klare for nye prosjekter og spennende tider fremover. Hans A. Flaaten har alltid vært kjent for sine gode priser og kvalitet, dette vil vi jobbe hardt for å opprettholde.  Vi kommer til å holde oss oppdaterte på trender innen faget og hele tiden jakte på nye og spennende produkter og produsenter, sier Mattias Hallin med et glødende engasjement.

 

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Helga Dis Asbergsdottir

Markeds- og Kommunikasjonsansvarlig

helga@flaatenvin.no

Tlf: 938 60 063

 

Mattias Hallin

Daglig leder

mattias@flaatenvin.no

Tlf: 976 96 892