NÅ BRYTER VINFEBEREN UT IGJEN!
Tirsdag 5. februar 2019 er det igjen klart for VinFeber, vår store årlige vinmesse! For å gjøre opplevelsen enda smidigere og romsligere for alle bytter vi denne gangen lokale og flytter oss litt lenger opp langs Akerselva til Krypton Film, hvor vi har to hele filmstudioer å boltre oss på!
Men bedre plass til tross – også dette lokalet kommer til å oversvømmes med strålende viner og topp stemning når vi i Moestue-gruppen – Moestue Grape Selections, Blend Wines, LaMarc Wines og Hans A. Flaaten – sammen med en rekke av våre eminente vinprodusenter igjen inviterer til smakingen som ingen feberfantasi kan overgå.
Her kan du smake på mangfoldige fantastiske viner, og snakke med noen av verdens beste vinprodusenter.
—–
PRODUSENTER
Frankrike
Pierre Paillard (Champagne)
AR Lenoble (Champagne)
Nicolas Maillart (Champagne)
Benjamin Leroux (Burgund)
Domaine Jean Fournier (Burgund)
Domaine Comtesse de Chérisey (Burgund)
Domaine Heitz-Lochardet (Burgund)
David Renaud (Burgund)
Domaine Les Enfants Sauvages (Languedoc-Roussillon)
Domaine des Enfants (Languedoc-Roussillon)
Domaine Roland Schmitt (Alsace)
Domaine A. Caïlbourdin (Loire)
Château Thivin (Beaujolais)
Domaine de la Janasse (Sør-Rhône)
Tyskland
Schlossgut Diel (Nahe)
Weingut Hermann Dönnhoff (Nahe)
Weingut Kruger-Rumpf (Nahe)
Weingut Weigand (Franken)
Weingut Karl Haidle (Württemberg)
Italia
Sandrone (Piemonte)
Valfaccenda (Piemonte)
Fontodi (Toscana)
Poggio Antico (Toscana)
Spania
Moraza (Rioja)
Lustau (Jerez)
Østerrike
Johannes Zillinger (Niederösterreich)
Martin Muthenthaler (Niederösterreich)
FOREDRAG
«Contemporary Meursault and how it differs from the previous image of the village» med William Kelley
Den britiske vinskribenten og historikeren William Kelley er ansvarlig for Burgund, California Central Coast og Washington State hos The Wine Advocate, og har tidligere vært Decanters Nord-Amerika-korrespondent i Burgund og bidragsyter i Noble Rot og The Robb Report, samtidig som han driver sin egen vinblogg – William Kelley: Thoughts on Wine. Hans erfaring fra innhøstinger i både Burgund og California har gitt ham en dypere forståelse av vitikultur og vinmaking, og det skinner tydelig gjennom i måten han omtaler vin på.
Foredrag for Horeca og presse: kl. 12.00
Foredrag for privatpersoner og presse: kl. 16.00
Begrenset antall plasser!
TID OG STED
Tirsdag 5. februar 2019
Presse: Fra kl. 11.00
Horeca: Fra kl. 12.00
Privatpersoner: Kl. 16.00-20.00
Kryton Film
Sandakerveien 24c
0473 Oslo
—–
PÅMELDING
Horeca/presse: Klikk her
—–