Søndag 13. februar er det morsdag! Det må vel være en veldig god grunn til å kjøpe en god flaske med bobler til en supermamma i livet ditt?  Eventuelt kjøpe en flaske til deg selv om du føler du er en mamma som fortjener en flaske, noe du helt sikkert gjør!

Vi har valgt ut noen favorittbobler som du med trygghet kan klikke hjem i tide!

Våre favoritter:

Launois Grand Cru Blanc de Blanc Brut

Pris:  419,90 |  Finn den på Vinmonopolet her

Varenummer: 4196801 – Basis

Man kan ikke snakke bobler uten å nevne Champagne. Launois har en av de beste årgangsboblene på markedet, og denne vinen gjør seg like godt før måltidet som til maten. Chapeau!

Kompleks nese preget av eple, sitrus og litt kjeks. En klassisk årgangschampagne med kremet munnfølelse og fint utviklet smaksbilde. Frisk og godt balansert og med lang ettersmak.

Det er lett å tenke at champagne skal drikkes før maten, men denne vinen egner seg også veldig godt til fisk og skalldyr. Eller bare til ren kontemplasjon og velvære.


Pure & Naked Pet Nat

Pris:  274,90 |  Finn den på Vinmonopolet her

Varenummer: 10824701 – NB må bestilles (ca 2-5 dagers levering)

Få bobler er så i vinden om dagen som de naturlige i form av Pet Nat. Og fra Franken i Tyskland har vi tatt med Pure & Naked. En fortreffelig vin som er intens på duft og nydelig på smak. Et svært godt innsteg i de naturlige boblers verden.

Dufter innsmigrende av fersk mynte, sitrongress og hylleblomst. Smaker av eple og sitrus, med frisk syre og delikate bobler med en tørr og fruktig ettersmak.

Fruktige, friske og delikate bobler laget på en helt naturlig måte finnes det alltid en anledning til å nyte. Denne er nydelig til fingermat, reker og en lettere pasta med fisk eller skalldyr. Eventuelt så åpner man bare en flaske og lager en anledning ut av det.

 

Corvezzo Spumante Rosato

Pris:  139,90 |  Finn den på Vinmonopolet her

Varenummer: 11674101 – NB må bestilles (ca 2-5 dager levering)

Vi har tatt med en frisk, fruktig og leskende rosé-prosecco fra vår øko-sertifiserte produsent Corvezzo. En særs egnet vin som aperitiff, salater, vegetarretter eller til fest og moro.

Lys rosa farge, forfriskende duft av små røde bær, sitrus og mineralitet. Balansert og behagelig syre, myke fine bobler og lang avslutning. Nyt den gjerne til reker, lette vegetariske retter og til en festlig skål!

 

Husk å benytt deg av pol-appen, der kan du enkelt bestille dine produkter, uavhengig av hvilken butikk du ønsker å hente i. Det koster ingenting ekstra, som regel tar det 2 dager i Oslo-området og opptil 5 dager i mindre byer.

Ikke nøl med å bestille en bra flaske til en som fortjener det!