Ønsker du som restaurant, hotell eller cateringkunde å kjøpe vin av oss? Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Last ned vår prisliste her: Prisliste Vår 2023

Kundene våre betyr enormt mye for oss. For å ta vare på dem er vi 100% lojale og leverer personlig service utover det vanlige.

Vi holder oss oppdaterte innen faget og sørger for at våre kunder får spennende smaker innenfor trygge rammer. Vi ser at markedet etterspør økologiske viner, biodynamiske viner, veganske viner og ikke minst bærekraftig vinproduksjon. Dette er en faktor som vi i Flaaten synes er kjempe viktig, og vi jobber med fler og fler produsenter som leverer på disse punktene.

Vi er stolte av å være en av Norsk Vinkelnerforenings «Grand Cru»-partnere!

Våre produkter er tilgjengelige gjennom grossistene Vinhuset, Vectura, Asko og Servicegrossistene.


Vinhuset er en av Norges største distributører av alkoholholdig drikke til hotell-, bar- og restaurantbransjen og har lager med utkjøring fra Oslo og Bergen. Alle våre produkter kan kjøpes gjennom Vinhuset med EPD nummer. Her kan du logge deg direkte inn til deres vin butikk; Vinhusets nettbutikk.

Servicegrossistene er et landsdekkende nettverk av 21 lokale grossister. Hos Servicegrossistene får du et komplett drikke sortiment fra grossister som har spesial kompetanse på alkoholholdige drikkevarer. De har et av landets mest komplette sortiment på alkohol. De lokale grossistene lagerfører et stort utvalg av øl, vin og brennevin basert på kundenes behov. Din lokale service grossist finner du her; Servicegrossistene nettbutikk.

ASKO er Norges største grossist og leverer dagligvarer til Norgegruppens kjeder. ASKO er også en betydelig leverandør til serveringsmarkedet inkludert alkoholholdige produkter. Dersom du ønsker å bestille våre produkter gjennom ASKO gjør du det her; ASKO nettbutikk.

Vi er også med i NORES, en medlemseid innkjøpsorganisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige. Her leser du mer om fordelene med et medlemskap i NORES. Hvis du allerede er medlem og ønsker å handle direkte kan du logge deg inn her; buy@nores.

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp, vil ha en smaking av våre viner eller ønsker å slå av en prat.

cecilie@flaatenvin.no

eller

sunniva@flaatenvin.no