Da er sommeren offisielt i gang, og det betyr nytt slipp på Vinmonopolet nå første uken i Juli.

På slippet i Juli presenterer Flaaten endelig et prosjekt som teamet har jobbet lenge med å utvikle, nemlig sin helt egne Riesling Trocken på pouch, signert av Hans A. Flaaten. Ønsket har lenge vært å produsere en crispy, leskende og frisk riesling, med en filosofi om renhet, fruktighet og konsentrasjon i fokus – sammen med bærekraftighet.

Flaaten har utvilsomt lange, gode tradisjoner og tilknytninger til Tyskland, og var en av de første i Norge som startet med kvalitets riesling av det tørre slaget, som har sjarmert det norske folk i senk.

Klimasmart emballasje er fremtiden, det er vi helt overbevist om, spesielt når det kommer til vin som skal konsumeres innen ett år. Med stolthet lanserer Flaaten et produkt som er med på å redusere utslipp ved fremstilling, som likevel har et innhold av svært seriøs kvalitet.

For oss er det viktig å spille på naturens premisser, derfor var det fokus å finne druer fra vinbønder som selv jobber aktivt med å legge igjen færre fotavtrykk enn nødvendig. Vi har jobbet sammen med kvalitetsbevisste vinmakere som vi allerede har hatt tette og lange relasjoner til i en årrekke, uten at de selv ønsket å lage en pouch med sitt navn på. Flaaten har fått god hjelpe til å finne druer som vi vet er dyrket rent, naturlig og økologisk.

Flaaten Riesling Trocken

Flaaten Riesling Trocken

Pris: 278,90 | Finn den på Vinmonopolet her

Delikat, frisk, tørr og spenstig Riesling fra Rheinhessen. Innbydende duft av sitrus og friske epler  og en fin mineralsk overtone, strålende konsentrasjon, saliverende syre og god munnfølelse.

Passer perfekt til asiatisk mat, grillet fisk, reker, og friske salater. Drikk den gjerne uten mat også.

Her er oversikten over alle nyheter og årganger i Juli:

Flaaten_2022_Juli_