Spark i gang spritzsesongen med økologisk Limoncello fra Piemonte

Denne solgule spritzen vekker dine gode sommerfølelser, og lar oss drømme oss litt vekk til den Italienske rivieraen.  Den er superenkel å lage, og blir tatt godt i mot av de aller fleste over 18 år.

Elixir Limoncello er håndlaget av en liten familieprodusent som holder til i Piemonte. Her er det kun brukt naturlige ingredienser, noe som merkes godt på smaken. Nydelig duft av friske og solmodne sitroner. Med en forfriskende klar, syrlig sitron og nedtonet, balansert sødme. En slik Limoncello skal du lete lenge etter, ingen kunstige smaker eller lukter – kun de aller beste og naturligste råvarer!

Så over til hvordan du skal lage herligheten, her laget med vår økologiske og veganske prosecco så her har du muligheten til å lage en hel-økologisk spritz! Den vinner kjapt over den avdankete Aperol spritzen, vel?

Fremgangsmåte

Fyll et lekkert stettglass med isbiter. Tilsett Corvezzo Prosecco først og deretter Elixir Limoncello.  Hvis du ønsker kan du toppe med litt boblevann. Pynt gjerne med en fin blomst og sitronskall. Eventuelt litt basilikum – helt nydelig å servere en slik drink etter middagen eller som en forfriskende aperitiff!