Flaaten, your partner in wine.

Flaaten har levert kvalitet fra vinranke til glass i over 125 år. Med kjærlighet for faget og personlig nærhet er vi så heldig å jobbe tett med noen av verdens beste produsenter.

Flaaten importerer i hovedsak vin fra Europa og brennevin fra hele verden. Mye av vår styrke er vårt tette samarbeid med vinbøndene våre, uavhengig av land, men avhengig av kvalitet. For oss er det viktig å ha tett dialog med de som faktisk jobber i vinmarkene og i kjelleren. Vi jobber hardt for å kunne tilby markedets beste viner til gode priser.

Vi følger prosessen ”hands on” gjennom hele verdikjeden – vi utfordrer – samtidig som vi tør å prøve nye ting.

Produsentene og kundene våre betyr enormt mye for oss. For å ta vare på dem er vi 100% lojale og leverer personlig service utover det vanlige.

Stor del av vår portefølje selger vi til våre gode kunder i restaurantbransjen. Vi holder oss oppdaterte innen faget og sørger for at våre kunder får spennende smaker innenfor trygge rammer. Vi ser at markedet etterspør økologiske viner, biodynamiske viner, veganske viner og ikke minst bærekraftig vinproduksjon. Dette er en faktor som vi i Flaaten synes er kjempeviktig, og vi jobber med fler og fler produsenter som leverer på disse punktene.

Vi er stolte av å være en av Norsk Vinkelnerforenings «Grand Cru»-partnere!

Ta gjerne kontakt for en hyggelig vinprat.

info@flaatenvin.no

For presse/vareprøver ta kontakt med Helga Dis Asbergsdottir

Mail: helga@flaatenvin.no

Tlf: 93860063


Husk å følg oss på instagram, og tagg oss gjerne, så vi kan se hvilke viner dere nyter der hjemme! @flaatenwines


Flaaten er en stolt del av Moestue Group!

Moestue Grape Selections AS

LaMarc Wines

Blend Wines

Cask Norway

Ferment 

 

Moestue Group-selskapene Podium Wines og Hans A. Flaaten er slått sammen. Fusjonen trådte i kraft fra 1. oktober 2017, og det nye navnet på selskapet er Flaaten.