Champagne-huset Beurton & Fils fikk sitt navn etter ekteskapet mellom Gérard Beurton og Marinette Vincent. Begge fra familier med mange generasjoner vinmakere bak dem.
Deres ekteskap gjorde ikke bare at de fikk samlet sine vinstokker, men også sin kunnskap og erfaring. Deres vinmarker ligger nære Epernay, den historiske fødebyen til Champagne.
De kultiverer i dag 11 hektar vinmark, og de fleste vinstokkene er over 30 år gamle. De er plantet i kalkholdig leire med sørlig eksponering i Marne-dalen og får sine karakteristikker fra landsbyene Cuchery og Baslieux sous Châtillon.
Alle vinmarker dyrkes under strengt oppsyn og fokuset på bærekraftig landbruk er stort.
90% av deres vinmarker er sertifisert HVE (Haute Valeur Environnemental) HVE er en arbeidsmetode som i hovedsak skal bevare jorda og vinmarkene på best mulig måte, det jobbes etter bærekraftige prinsipper i vinmarkene og det brukes mange av de samme teknikkene som brukes av økologiske produsenter. Sertifiseringen innebærer en forpliktelse på flere viktige områder som bevaring av biologisk mangfold, reduksjon i bruk av ugressmiddel, til fordel for biologiske metoder gjennom implementering av miljøvennlig praksis, særlig når det gjelder vannforvaltning og håndtering av avløp fra vinmarken og vingården.