Daniela og Steffen Christmann er syvende generasjon med vinmakere som holder til i Gimmeldingen i hjertet av Pfalz. De har totalt 17 hektar med vinmark som ligger spredt rundt hele byen.
Målet er å finne tilbake til røttene, og jobbe med naturen på samme måte som foreldrene. Christmann driver biodynamisk for å oppnå høyest mulig druekvalitet. Det er månefasene som legger grunnlaget for rytmen i den biodynamiske kalenderen og bestemmer når de forskjellige behandlingene i vinmarken skal utføres. Det er slik bønder har organisert sitt arbeid i hundrevis av år, fordi det gir gode resultater.
Steffen Christmann har blitt berømt for å lage regionens kanskje beste tørre riesling fra sin kjente GG-vinmark Idig ved byen Königsbach. I dag tar åttende generasjon, Sophie Christmann, større del i vinmakingen. Sophie har utdannet seg innen vitikultur og ønologi, og er selv en sterk forkjemper for biodynamisk dyrking.