Thibault Ducroux holder til i Villié-Morgon og er en ganske så fersk vinmaker, da 2022 årgangen er hans andre årgang, imponerende resultater har han fått til! Thibault har blitt lokket til vinstokkene siden småbarnsalder, som sønnen til en Beaujolais-dyrker fikk han raskt en lidenskap for faget mens han lærte det grunnleggende om handelen i farens kjeller. Han studerte ønologi og med vitnemålet i lommen begynte Ducroux å jobbe for en dedikert, kommende Beaujolais-dyrker, Julien Sunier, hvor han lærte seg det meste om biodynamisk vindyrking og naturlig vinifikasjon. Samtidig kjøpte Thibault 1,25 hektar vinmark i Beaujolais AOC.
I 2020 sikret Thibault en langtidsleie av ytterligere 5 hektar med gamle Gamay-vinstokker i Morgon og Fleurie. Alle vinmarkene er dyrket etter økologiske prinsipper og venter på sertifisering. Sammen med den høye tettheten av planter (10 000 planter per hektar) og den imponerende alderen på vinstokkene (50 år i snitt), gjør dette at Thibault kan lage viner som tilbyr flott struktur og terroirfokus. I kjelleren er den tradisjonelle Beaujolais-praksisen med karbonholdig maserasjon de rigueur, med kun urfolksgjær. Ingen ytterligere manipulasjoner eller tilsetningsstoffer, bortsett fra en liten bit svovel ved tapping.