Velkommen til Vinhøsten 2018!

I samarbeid med Fursetgruppen inviterer vi til Vinhøsten 2018 –
Early Bird-billetter er nå lagt ut for salg!

Vinhøsten 2018 er en eksklusiv og annerledes mat- og vinfest som arrangeres fredag 26. og lørdag 27. oktober. På lørdagen åpner vi dørene til Gamle Logen, hvor mat- og vinelskere kan smake på mat og drikke fra 30 stands, i tillegg til å delta på MasterClasses med noen av landets ledende spesialister på ost, mat og vin.

Vinhøsten 2018 sparkes imidlertid i gang allerede fredag 26. oktober med tre ulike Winemaker’s Dinners påFestningen Restaurant, Lofoten Fiskerestaurant og Tjuvholmen Sjømagasin, og etter lørdagens messe avslutter vi med After Party i vinkjelleren på Grand Café.

LES MER OG SIKRE DEG EARLY BIRD-BILLETTER HER

Praktisk informasjon

Messen er delt opp i to like deler: kl. 12.00-15.00 og kl. 16.00-19.00. Du kjøper billett til én av de to delene hos Ticketmaster.

Det avholdes tre MasterClasses, som gjennomføres i både første og andre runde. Hver av dem koster en hundrelapp, og billetter selges sammen med messebillettene hos Ticketmaster.

Early Bird-billetter til messen til kun 350 kroner selges frem til mandag 1. oktober (deretter er prisen 495 kroner).

Vi avslutter lørdagen på Vinhøsten 2018 med felles After Party, hvor du får et glass vin og litt snacks fra kl. 21.00 i vinkjelleren på Grand Café til kun 195 kroner. Begrenset antall plasser – for påmelding klikk her.

PS. Om du tar med deg messebilletten på en av Fursetgruppens restauranter etter messen på lørdagen spanderer de desserten på deg!