Vi gjentar suksessen fra i fjor – og inviterer til høstens utvilsomt mest spennende mat-, øl- og vinmesse!

VELKOMMEN TIL VINHØSTEN 2019!
Vi gjentar suksessen fra i fjor – og inviterer til høstens utvilsomt mest spennende mat-, øl- og vinarrangement!
Vinhøsten 2019 er en eksklusiv og annerledes mat- og drikkefest i to deler som arrangeres fredag 11. (middag) og lørdag 12. oktober (messe) i Oslos nye storstue Høymagasinet. Billetter til middag og messe kjøpes separat – du velger selv om du ønsker å delta på begge arrangementene eller kun ett av dem.
MIDDAG
Fredag kveld kl. 18.30 dekkes bordene til en storslått Winemaker’s Dinner med fem ulike produsenter. Mer info om middagen kommer, men du kan allerede nå reservere din plass ved å sende en e-post til post@hoymagasinet.no.
MESSE
Lørdag kl. 15.00 åpnes dørene til Høymagasinet igjen til en helt spesiell mat-, øl- og vinmesse, hvor du kan møte øl- og vinmakere og smake produktene deres til et stort utvalg matretter fra ulike restauranter.

Vin-, sider- og ølprodusentene som dukker opp på
høstens mest spennende mat- og drikkebegivenhet er nå klare!

 

MEN HVA ER EGENTLIG VINHØSTEN?

Vinhøsten 2019 er en eksklusiv og annerledes mat- og drikkefest i to deler som arrangeres fredag 11. (middag) og lørdag 12. oktober (messe) i Oslos nye storstueHøymagasinet.

Billetter til middag og messe kjøpes separat – du velger selv om du ønsker å delta på begge arrangementene eller kun ett av dem.

Middagen

Fredag kveld kl. 18.30 dekkes bordene til en storslått Winemaker’s Dinner, hvor det er duket for en helaften med fire retter, fem av produsentene fra listen over og seks drikker (fire viner, én øl og én sider).

MER INFO OG PÅMELDING TIL MIDDAGEN

Messen

Lørdag kl. 15.00 åpnes dørene til Høymagasinet igjen til en helt spesiell mat- og drikkemesse, hvor du møter produsentene fra listen over og får muligheten til å smake produktene deres sammen med et stort utvalg matretter fra ulike restauranter. Kun 450 kroner for tre hele timer hvor du kan fråtse i så mye mat og drikke du orker!

MER INFO OG PÅMELDING TIL MESSEN

BRANSJE
Horeca og presse er velkomne på messen på lørdag fra kl. 14.00, og kan melde seg på ved å klikke på denne lenken.