Her har vi samlet våre beste vintips til julematen. Alle produktene i listen vår (med unntak av magnumflasken) er tilgjengelig i butikk.

Julematen er ofte salt, fet og gjerne med litt søtt tilbehør. Friskhet og syre renser opp i fettet, derfor har vi anbefalt flere hvitviner til julematen. Fruktighet balanserer de kraftige smakene vi ofte finner i julematen, så om du foretrekker rødvin, er det viktig at vinen er fruktig.

 

Vin til ribbe, vin til pinnekjøtt, vin til torsk, vin til nyttårskalkun og generelt vin til den tradisjonelle julematen vår, last ned vår Julekatalog 2019 

Vinmonopolets nettbutikk og kundesenter kan hjelpe deg med å bestille varer. Merk at det er lurt å være ute i god tid, slik at gaver og andre sendinger kommer frem i tide.

Du kan sende varer direkte til en annen mottaker, og informasjon om hvordan du gjør dette finner du her.

Les mer om bestilling og levering her eller kontakt Kundesenteret på kundesenter@vinmonopolet.no
eller telefon 22 01 50 00.

Husk at Vinmonopolet også har en egen app!

Det er travle, men hyggelige tider som ligger foran oss!

Vinmonopolet forventer stort trykk fremover og oppfordrer alle til å være ute i god tid, da man av erfaring ikke klarer å fylle opp hyllene kjapt nok.

De fleste vil gjerne ha noe godt i glasset til alle festdagene i desember. Om du er ute i god tid så får du hjelp og veiledning av fagfolkene på polet, og du slipper kø og trengsel – og favorittvinen din er ikke utsolgt enda. Dette gjelder spesielt i romjulen, da butikkene ikke klarer å fylle opp hyllene i tide. Så vær lur å handle inn til jul og nyttår før juleferien!

Vi ønsker alle våre kunder, samarbeidspartnere og vinglade venner en riktig god jul!